tisdag 10 november 2009

Forget about it

Jag samlar lite på visdomsord. Ett av de viktigaste visdomsorden fick jag av en av mina prästförebidler, Dag. Han påminde mig om vikten med att ta saker och ting med "en nypa salt".

Jag är inte säker på att jag förstod då hur viktiga de orden skulle bli. Men det är något av det mest genialiska som jag har hört formuleras inom kyrkans väggar.

Man kan ta allt med en nypa salt! Människor, normer, företeelser, händelser, konfirmander, pensionärer, män, kvinnor, sura gubbar o gummor på t-banan, jobbet, teologi, bloggar, filmer, sig själv, livet, regnigt o grått november, sport....men, nej, nej..inte sport. Inte om man är man..

Jag har gjort en undersökning som är helt subjektiv, ovetenskaplig och grymt generaliserande, kanske till och med sexistisk:

Kvinnor i allmänhet kan ha rätt svårt att ta livet och sig själva med en nypa salt. Men när det kommer till sport, så kan vi vara lite bättre på det. Jag menar..det är ju bara på lek!

Män däremot, är lite bättre i allmänhet på att ta livet och sig själva med en nypa salt. Men när det kommer till sport! Då är det på liv och död!!!

Ok. Det finns undantag åt båda hållen. Ta det hela med en nypa salt...

Jaha, va vill jag ha sagt med det här? Vet inte. Inget särskilt. Ta det med en nypa salt. Eller "forget about it" som Donnie Brasco skulle sagt...

2 kommentarer:

KAK sa...

En stockholmare sa till mej en gång: "Ta de me en hink salt".
Han blev min chef sedan. En ganska bra chef.
Pappa

Anonym sa...

шпионское секс видео
боль порно
видео гей порно трансы
скачать бесплатное домашнее порно
порно кургана
скачать бесплатные секс ролики
секс вечеринки петербурга
фото трахающихся беременных
видео оргазма бесплатно
бесплатное поро видео